OM OS

Her kan du lære os lidt bedre at kende

Hvad du bør vide om os

Mit navn er Nicky Brix og jeg er en passioneret bodybuilder. Med mine mere end 5 års erfaring inden for intens styrketræning og træningsfysiologi, er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål! Synes du også det er en jungle at finde ud af hvad og hvor meget man skal gøre, for at opnå sine ønskede resultater? Så fortvivl ikke – BrixFitness er her for dig! Om det er vægttab eller stigning i lean muscle mass der er dit primære mål, så når vi det i fællesskab.

Hos BrixFitness får du de redskaber, samt den vejledning du har brug for, for at opnå dine mål. Vi lærer dig også hvordan du bruger dem bedst. Samtidig følger vi løbende op på din udvikling, og sikrer os du er på rette vej.

Mit primære mål som din personlige træner er, at gøre det så overskueligt for dig som muligt samt støtte, vejlede og motivere dig bedst muligt. Dette med udgangspunkt i dig og dine behov.

Starter du et forløb hos mig, vil du få sammensat en træningsplan af øvelser efter dine præferencer. Det kan være alt fra hård styrketræning, compound øvelser, motions øvelser, funktionel træning, genoptræning m.m.

Forløbet indeholder en kostplan med 6 lækre måltider. Måltiderne matcher din profil, dine behov og ambitioner ift. vægttab eller muskelmasse.

BrixFitness samarbejder desuden med Nordsjællands Fysioterapi, hvor Daniel Præst tilbyder forskellige behandlinger inden for fysioterapi. Daniel er tidligere elitegymnast og har 3 ½  år klinisk erfaring inden for manuel fysiurgisk behandling. Ved behandlinger hos Nordsjællands Fysioterapi, sideløbende med et forløb hos os, sparer du OP TIL 20%.

Vi glæder og til at hjælpe dig godt på vej, mod din succes!

Med venlig hilsen

Nicky, Brixfitness & Daniel Præst, Nordsjællands Fysioterapi

Nicky Brix

Kontakt os allerede i dag